HTML

Jó ügyfél-e vagy?

Blogunk a hitelek (lelki)világának érdekességeiről szól. Konstrukciók, hitelezők, ügyfelek, tapasztalatok...

Friss topikok

  • (szerk.): Még valami a szűréshez: bár sokat voltunk napon az utóbbi időben, nem nézünk ki etnikumnak, szolíd... (2008.08.22. 06:58) naív ügyfélből blogger

Linkblog

Archívum

2008.08.21. 19:40 (szerk.)

Jó ügyfél-e vagy?

Régóta gondolkodunk a blog létrehozásán, ma megkaptuk az utolsó lökést hitelügyintézés kapcsán.


Nem célunk, hogy a bankok és egyéb pénzintézetek egyoldalú szidásával foglalkozzunk, hisz ügyfélből is van éppen elég idióta.


Leginkább érdekes esetekről, hajmeresztő konstrukciókról, valamint érthetetlen, leginkább a parapszichológia és egyéb határtudományok hatáskörébe sorolható ügyintézési furcsaságokról szeretnénk értekezni.


Az alapfogalmakat, mint THM, futamidő és társai már sok helyen leírták, mi meg nem szeretünk feleslegesen észt osztani (apropó látott már valaki olyan embert, aki valóban tud THM-et számolni és precízen megindokolni, hogy miért annyi, amennyi?), ezért ebben sem mélyülnénk el nagyon.

Rólunk röviden annyit, hogy mindketten hitelezéssel összefüggő területen dolgozunk (nem, nem ügynök), ebből kifolyólag nem rajongunk a hitelekért, persze van amit érdemes felvenni, csak az ilyen ritka.
Az elbírálástól a behajtásig terjedő folyamatokkal foglalkozunk IRL.

Ha érdekes esettel találkozol, akkor küld el nekünk a hitelkepes@index.hu címre.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hitelkepes.blog.hu/api/trackback/id/tr81626574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása